Izvor: Tanjug
21.02.2021 u 07:31
0

KRALJ BRANI KRUNU: Novak na Rusa Medvedeva za REKORDNU devetu titulu u Melburnu!

Novak Đoković ili Danil Medvedev, odluka o šampionu Australijan opena pada danas u Rod Lejver Areni, u finalnom meču koji počinje u 9.30 sati.

VAŽNO

SPECIJAL! Opraštamo se od PANONSKOG MORNARA! (FOTO)

SLUČAJ „DUVANSKA MAFIJA“ U „IZA BRAVE“! Ekskluzivna ispovest žrtve sistema Ivane Olujić (SUBOTA U 20.50, HAPPY TV)

MEGAEKSKLUZIVA! Stravična ispovest generala Bratislava Dikića! (VIDEO)

PUTINOV NOVI OBRAČUN SA OPOZICIJOM! Velika akcija policije, hapse sve koji su protiv države

UŽAS U TEKSASU! Bajden proglasio stanje velike katastrofe

Sa jedne strane svetski broj 1, kralj Melburna, osmostruki šampion Australijan opena i osvajač 17 gren slem titula, a sa druge predvodnik nove generacije, teniser koji je u seriji od 20 pobeda.

I jednog i drugog u finalu čeka najteži mogući zadatak.

Ko god da pobedi ulazi u istoriju – Ðoković bi prišao na samo dva gren slema Rodžeru Federeru i Rafaelu Nadalu na večnoj listi, a Medvedev bi se prvi put upisao među gren slem šampione.

Stručnjaci se slažu u prognozi da je Ðoković blagi favorit, pre svega zbog ogromnog iskustva u velikim finalima, ali na njemu je svakako i vecji pritisak.

U međusobnom skoru vodi Ðoković 4:3, dobio je jedini dosadašnji duel u Melburnu pre dve godine, ali izgubio poslednji na ATP finalu u Londonu krajem prošle godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter