Izvor: tanjug
03.07.2021 u 15:54
0

VELIKI JUBILEJ! Pre 10 godina Novak je prvi put osvojio Vimbldon

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković na današnji dan pre 10 godina ostvario je dečački san i osvojio prvi šampionski trofej na Vimbldonu.

VAŽNO: 

MIŠA VACIĆ EKSKLUZIVNO ZA HAPPY TV OTKRIO KO JE UHAPŠENI SRBIN NA GAZIMESTANU: Nećete salomiti naš duh!

VUČIĆ TEMA BROJ JEDAN U SAD! Američki mediji BRUJE: Predsednik Srbije UKRAO ŠOU i nabavio ARSENAL VAKCINA za sve!

ĐURIĆ OD DANAS I AMBASADOR KOLUMBIJE: Srbija teži da unapredi dijalog sa svim državama Latinske Amerike

VREMENSKA PROGNOZA ZA SUBOTU 3. JUL: Pogledajte kakvo nas vreme očekuje danas

DETE SE MOŽE UDAVITI ZA MANJE OD POLA MINUTA: Ovo morate da znate ukoliko idete sa mališanima na odmor!

Tog 3. jula 2011. godine Ðoković je u finalu savladao Španca Rafaela Nadala sa 6:4, 6:1, 1:6, 6:3 i osvojio svoju treću grend slem titulu.

Dva dana ranije, Ðoković je u polufinalu savladao Žo-Vilfreda Congu i prvi put u karijeri obezbedio „broj 1“ na ATP listi, da bi pobedom u finalu i simbolično svrgnuo Nadala sa vrha.

Nakon toga, srpski teniser je još četiri puta osvajao Vimbldon (2014, 2015, 2018 2019), a trenutno je na putu ka šestom trofeju, ukupno 20. grend slemu, čime bi se na večnoj listi izjednačio sa Nadalom i Rodžerom Federerom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter