Izvor: Tanjug
13.09.2021 u 07:25
0

NOLETOV NAJBOLNIJI PORAZ!

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković nije uspeo da osvoji rekordnu 21. gren slem titulu, pošto je večeras u finalu US Opena poražen od Rusa Danila Medvedeva 6:4, 6:4, 6:4.

PROČITAJTE JOŠ:ISTORIJSKA VEZA TESLE I NOVAKA! Slobodni da se osetite privilegovanim jer živimo u eri Novaka Đokovića

Ðokovićev san o kalendarskom gren slemu i velikom titulom više od Rodžera Federera i Rafaela Nadala srušio je fantastični Rus, koji je odigrao kao u transu, servirao skoro savršeno i osvojio prvu gren slem titulu u karijeri.

Prethodno, pre dve godine izgubio je finale u NJujorku od Rafaela Nadala, dok je ove godine u Melburnu poražen od Ðokovića.

Ujedno, smanjio je u međusobnom skoru protiv Ðokovića na 5:4.

Ðokovićev skor u gren slem finalima sada je 20-11, isto kao i Federer, a ovo mu je šesti poraz u finalima u Njujorku.

PROČITAJTE JOŠ:BORIS BEKER O NOVAKOVIM USPESIMA: Živeo kralj! Jednu stvar Đoković mora da uzme u obzir…

Srpski teniser nije bio na nivou iz prethodnih mečeva protiv Aleksandra Zvereva u polufinalu ili Emanuelea Beretinija u četvrtfinalu, možda je i umor učinio svoje, ali za utehu mu ostaje da je imao podršku publike, kao nikad do sada u Njujorku i uopšte u finalima gren slem turnira.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter