Izvor: Novosti
26.09.2021 u 07:56
0

NEKAD I SAD: Bugarska teniserka o susretu sa Novakom posle 20 GODINA (FOTO)

Bugarska teniserka Dia Evtimova posetila je teniske terene „Novak“ gde se posle 20 godina srela sa najboljim teniserom sveta Đokovićem.

PROŠITAJTE JOŠ:  Novak Đoković definitivno će učestvovati na Mastersu u Indijan Velsu!

Tim povodom, objavila je i dve fotografije sa našim teniserom – jednu novu i jednu od pre 20 godina, kada su njih dvoje imali po 14 godina.



– Kakva čast i zadovoljstvo je 20 godina poznavati najboljeg tenisera svih vremena. Neverovatnog sportistu koji je tako prizeman, autentičan i koji ima jak osećaj odgovornosti o našem sportu i tenisu koji ostavlja generacijama koje dolaze – napisala je Evtimova.

instagram dia

Bugarska teniserka, kojojoj je najbolji plasman na VTA listi bio 145. mesto, zahvalila se Noletu što joj je omogućio da trenira u njegovom trening centru, a Novak joj je uzvratio:

– Hvala ti, Dia, što si došla. bilo je veoma lepo videti te posle toliko godina – napisao je Nole.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter