Izvor: telegraf
19.10.2021 u 08:56
0

PRETE MU IZ MELBURNA: Nole opet na meti Australijanaca zbog vakcine

Premijer australijske države Viktorije Danijel Endrju još jednom je stavio u pitanje odbranu Australijen opena od strane Novaka Đokovića, jer je poručio da nijedan nevakcinisani teniser i teniserka, ili sportista, neće dobiti vizu za ulazak u Australiju!

PROČITAJTE JOŠ: ZVEZDA U PUNOJ SNAZI: Crveno-beli spremni za Mitjeland

Tamošnje vlasti trenutno utvrđuju covid 19 ograničenja za turnir u Melburnu, dok je sam Đoković odbio da otkrije da li se vakcinisao ili ne i poručio da nije siguran hoće li igrati na prvom Grend slemu sezone.

PROČITAJTE JOŠ: NOLE: Neću da otkrijem svoj status da li sam se vakcinisao ili ne

– Mislim da nevakcinisani igrači neće dobiti vizu za ulazak u ovu zemlju, a i da dobiju verovatno bi morali da budu stavljeni u karantin nekoliko nedelja. Virusu nije važno kako ste rangirani u tenisu niti koliko ste Grend slemova osvojili. Potpuno je nebitno, morate biti vakcinisani da biste zaštitili sebe i druge. – rekao je Endrju.

Sam Đoković je jasno stavio do znanja da je igranje na AO „na dugom štapu“

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter