Izvor: tanjug
16.07.2022 u 12:01
0

AMERIČKI SENATOR POL PODRŽAO ĐOKOVIĆA! „Ura za herojsko stanovište medicinske slobode!“

Američki senator iz Kentakija Rend Pol podržao je najboljeg srpskog tenisera Novaka Ðokovića.

„ĐOKOVIĆU JE VAŽNO DA BUDE NAJBOLJI U ISTORIJI, A NE PLASMAN NA ATP LISTI“: Šveđanin oštro komentariše Novaka

Pol smatra da bi Sjedinjene Američke Države trebalo da imaju popusta za jednog od najboljih tenisera svih vremena i da mu dozvole da se takmiči na njihovoj teritoriji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema aktuelnim zakonima strani državljani koji su nevakcinisani, a u koja spada i Novak, ne mogu da uđu na teritoriju SAD.

– Ura za herojsko stanovište medicinske slobode iza kog stoji šampion Vimbldona Novak Ðoković. Ua za nenaučnu politiku zabrane ulaska u SAD posetiocima koji već imaju prirodni imunitet –  napisao je Pol na Tviteru, a preneo britanski ekspres.

Uz Novaka Ðokovića stao je i senator Teksasa Dru Springer koji je ranije optužio predsednika SAD DŽoa Bajdena za nedoslednost u politici zabrane ulaska u zemlju.

– Bajden brani Novaku Ðokoviću da dođe u Ameriku i igra na Ju-Es openu, ali dozvoljava da milioni nevakcinisanih migranata preplavljuju naše granice. Hej, DŽo, šta je još jedna nevakcinisana osoba? – poručio je Springer početkom nedelje.

Poslednji grend slem sezone Ju-Es open na programu je od 29. avgusta do 11. septembra.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter