Izvor: Novosti
24.08.2024 u 09:48
0

AMERIKANAC IZJAVIO DA JE ĐOKOVIĆ NAJVEĆI TENISER SVIH VREMENA: Poklonio se Novaku uoči US Opena

U ponedeljak počinje Ju-Es open. Novak Đoković pokušaće da osvoji 25. grend slem trofej. Pred početak turnira o srpskom teniseru govorio je Amerikanac Frensis Tijafo.

On je razgovarao sa novinarima koji su ga pitali šta misli o zlatnoj medalju koju je Nole osvojio na Olimpijskim igrama.

– Da, znam koliko je to želeo. Neverovatan uspeh, stvarno. Morate da mu skinete kapu. Statistički gledano, on je najveći teniser svih vremena i to već neko vreme i sada je zacementirao to. Ludilo. Ima 45 godina i pobeđuje na svakom turniru. Stvarno je veoma dobro gledati to što radi. Veliki uspeh i znam koliko mu to znači kao i njegovoj zemlji, tako da mu čestitam – rekao je Tijafo.

NOVAK NA US OPENU NAPUSTIO TRENING: Sve je zabrinuo takav potez

 

Podsetimo, Đoković je na startu Ju-Es open igrati protiv Moldavca Radua Albota. Poznato je kad će njih dvojica biti na terenu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter