Izvor: Kurir.rs
08.09.2020 u 07:37
0

AMERIKANCI OPET UDARILI NA SRBINA: Izgovor je SMEŠAN

Novak Đoković je u nedelju uveče diskvalifikovan sa US Opena jer je nenamerno pogodio linijskog sudiju lopticom posle završetka poena.

I dok je ceo svet u šoku zbog te situacije na meču sa Špancem Karenjom Bustom, organizatori US Opena su dodatno kaznili Novaka!

Đoković će zbog „nesportskog ponašanja“ morati da plati dodatnih 10.000 dolara! Nije objašnjeno o kakvom je to „nesportskom ponašanju“ reč, a svi koji su pratili detalje oko incidenta videli su da je Đoković sasvim mirno ispratio celu situaciju.

PROČITAJTE JOŠ…

OSEĆA SE ODLIČNO! Premijer Belorusije PRIMIO RUSKU VAKCINU!

NOVI KORONA PRESEK: Pozitivnih 36, 1 žrtva preminula

JEZIVO: Iz bunara izvukli telo starije žene

NOVAKU SE NE GLEDA KROZ PRSTE: Slovenac dobio samo opomenu, a naš teniser diskvalifikaciju!

To je, dakle, ukupno četvrta kazna koju je Novak dobio zbog toga što je nenamerno pogodio linijskog sudiju lopticom.

Prva je bila diskvalifikacija sa turnira. Druga je oduzimanje svih bodova osvojenih na turniru, a treća gubitak kompletne zarade od početka turnira, što je iznosilo 250.000 dolara.



Posle nove, četvrte kazne, ostaje nam da se zapitamo, šta li će još da „napakuju“ Đokoviću?!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter