Izvor: Alo.rs
13.10.2020 u 07:29
0

BRITANAC BEZ PARDONA PONIZIO ŠVAJCARCA I ŠPANCA: Ovim rečenicama o KRALJU BELOG SPORTA uzdrmao celu planetu

Polemika oko toga ko će imati najviše grend slemova se nastavila i posle finala Rolan Garosa.

Novak Đoković je poražen u finalu Rolan Garosa, pa sad ima tri grend slem pehara manje od Rodžera Federera i Rafaela Nadala (20). Uprkos tome, Tim Henman, nekad poznati britanski teniser, veruje da će Novak na kraju biti pobednik trke sa Rafom i Rodžerom.

ODLAZAK LEGENDARNOG BORE DRLJAČE

Era Ojdanić GRCA U SUZAMA zbog Borine SMRTI: Popio sam lek za smirenje, ne mogu da prestanem da plačem!

POSLEDNJA ISPOVEST BORE DRLJAČE! Pred smrt je u „Glamuru specijal“ na Happy TV je PROGOVORIO O ŽIVOTNIM TRAGEDIJAMA! (VIDEO)

Reči koje KIDAJU SRCE: Evo ŠTA je Bora rekao NEKOLIKO DANA PRED SMRT!

TUGA: PRISEĆAMO se Bore Drljače i njegovog UČEŠĆA u Parovima! Evo po ČEMU ĆEMO GA PAMTITI! (VIDEO)

Pogledajte kakav je VESELJAK bio Bora Drljača! (VIDEO)

Jedna ŽELJA NIKADA MU SE NIJE OSTVARILA: Evo za čim je NAJVIŠE ŽALIO Bora Drljača!

– Ako moram da izaberem jednog igrača, koji će na kraju imati najviše osvojenih grend slemova, onda je za mene to Novak Đoković. Gledam njegovu igru, fizičke odlike, deluje da je u dobroj kondiciji. Rafino telo je istrošenije zbog problema sa kolenima koje je imao. Sjajno je što je Rafa uspeo da stigne Rodžera. Tih 20 titula je iznad njegovih najluđih snova. Kad pogledate rekorde „velike trojke“, teško je shvatiti šta su sve uradili do sada. Rafa priča o Parizu da mu je druga kuća, ima neverovatne rezultate. Kako se pripremaju, treniraju, sprečavaju povrede da bi mogli dugo da igraju, sve je to impresivno. Neće biti zauvek na terenu, ali za nas je važno dok su tu da u tome uživamo – zaključio je Henman.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter