Izvor: NOVOSTI
08.10.2024 u 17:45
0

BUGARSKI TENISER KRATAK SA ŽIVCIMA: Pobesneo je iz ovog razloga (VIDEO)

Bugarski teniser Grigor Dimitrov bio je učesnik incidenta, nakon što je u trećem kolu Šangaja eliminisao Alekseja Popirina.

Dok se provlačio kroz grupu navijača koji su želeli da ostvare kontakt sa njim, bugarski teniser ušao je u sukob sa nekim iz publike, vratio se i ušao u verbalni okršaj.

JANG BOJSI OTPUSTILI TRENERA: Zvezdin protivnik u Ligi šampiona smenio trenera!

Jedan od Đokovićevih najboljih prijatelja u svetu tenisa nije želeo da se udalji dok ne reši problem sa navijačem koji se neprimereno ponašao, ali njihov „sukob“ nije dugo potrajao. Situacija je završena kratkom raspravom, a obezbeđenje je zatim pomoglo Grigoru da se udalji sa mesta događaja.

 

Na kraju je sve završeno bez većeg incidenta, pa turnir u Šangaju može da se nastavi. Grigor Dimitrov će naredne obaveze imati protiv češkog tenisera Menšika, pobednik tog duela je potencijalni rival Novaka Đokovića u narednom kolu – ako srpski teniser preskoči Romana Safjulina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter