Izvor: Alo.rs
08.10.2020 u 13:35
0

CICIPAS SE PREDAO PRE MEČA SA SRBINOM: Hajde da se suočimo sa stvarnošću…

Novak i Stefanos u petak igraju polufinale Rolan Garosa.

Stefanos Cicipas (22) će u petak u polufinalu Rolan Garosa igrati protiv svetskog broja 1 Novaka Đokovića, koji se mučio sa povredama tokom četvrtfinalnog duela.

– Protivnik je protivnik, nije bitno da li je povređen ili ne. Mislim da to neće uticati. Pristupiću tom meču kao i svakom do sada – rekao je Grk.

Na pitanje da li je vreme da neko od igrača nove generacije osvoji prestižni trofej bio je jasan:

SAZNAJTE JOŠ

MILO OKREĆE NOVI LIST: Pobednici imaju moju apsolutnu podršku

SVETSKA BANKA OPTIMISTIČNA: Nove pozitivne prognoze za privredu Srbije

JEZIVI DETALJI UBISTVA I SAMOUBISTVA: Marija mislila da je Milan otišao, a onda napravila KOBNU GREŠKU

EKSPERTI UPOZORAVAJU! Bore na čelu ukazuju na rizik od ove bolesti

– Nisam više pripadnik nove generacije, odrastao sam. Hajde da se suočimo sa stvarnošću, velika trojka dugo dominira. Ne znam da li će biti isto za pet, šest godina.

Nedavno je na US openu trijumfovao Dominik Tim, prekinuvši niz Đokovića, Nadala i Federera.

– Dominik me inspiriše. Ono što je ostvario je neverovatno. Zahvaljujući njemu bolje razumem igru i uvek želim da ostvarim više. Dobar je momak, veliki radnik. Dobri smo prijatelji, mogu mnogo da naučim od njega.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter