Izvor: Alo
10.09.2021 u 18:34
0

ČUDNA PROGNOZA: Evo ko će smeniti Novaka na tronu

Bivši selektor Italije Korado Baracuti veruje da će Mateo Beretini posle Novaka Đokovića biti sledeći svetski broj jedan.

PROČITAJTE JOŠ: NAPOKON SU SVI PRIZNALI – NOVAK JE NAJVEĆI IKADA!

– Mateo je upoznao Đokovića na omiljenoj podlozi u optimalnim uslovima. Odigrao je izvanredan prvi set, ali je onda morao da se „pokloni“ protivniku koji je bio jači. Beretini je ostao na istom nivou, imao je odličan turnir i potvrdio se među najboljima na svetu. U budućnosti, kad Đoković, kao i Federer i Nadal ne budu igrali za titule na grend slemovima, Mateo će biti svetski broj jedan – uveren je Baracuti.

PROČITAJTE JOŠ: NEMAČKI MEDIJI O NOVAKU:Pobediti ga na tvrdoj podlozi u tri dobijena seta je „mamutski posao“

Zanimljivo je da je Beretini od Đokovića izgubio svih pet dosadašnjih duela, od toga poslednja tri na grend slem turnirima (Rolan Garos, Vimbldon i US open).

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter