Izvor: HAPPYBSC
14.05.2020 u 14:31
0

DALA MU JE VETAR U LEĐA: Srpski as o uspesima omiljenog kluba (FOTO)

Svetski as srpskog porekla i ljudina kakav je Novak Đoković poznat je kao veliki zvezdaš. Iako je velika podrška sportu generalno, njegovo srce je na terenu zajedno sa igračima tima čije su boje crveno-bele.

On je strastveni navijač Crvene Zvezde, a još uvek se prepričava Novakova izjava nakon jedne od zvezdinih utakmica koju je igrala u kvalifikacijama:

– Preznojio sam se živ zbog Zvezde – rekao je Nole i objasnio tasa da nikada ne može mirno posmatrati utakmice svog omiljenog kluba, već skače psuje i viče. 

OVO MORATE PROČITATI

UŽAS! EKSKLUZIVNO SAZNANJE Evropa i SAD učinile prvi korak ka ugradnji ČIPA

DOSTA SKRIVANJA! Ovo je dokaz šta Amerikaci misli o Tesli i Srbiji! (FOTO)

KUPANJE! Otvorene plaže, ali uz ova rigorozna ograničenja

ŠOK! POZNATI SEKSOLOG O INCESTU: Seks između oca i punoletne ćerke je normalan ako nije silovanje!

ODMOR U SRBIJI ZA PAMĆENJE: Top pet prelepih destinacija za letovanje

Na svom instagram profilu Nole je objavio sliku u dresu za čiji tim sve daje kako i sam kaže i od malena navija. Poruka koju je poslao govori o istoriji koju „njegov“ tim ima, a na  koju je srpski as posebno ponosan. 

– Ko je najbolji klub u zemlji- upitao je Đoković aludirajući, naravno na Zvezdu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter