Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
22.01.2024 u 16:24
1

„DEČKO BROJ JEDAN-ŠAMPION“: Holivudska glumica najveći fan našeg Noleta (FOTO)

Nije propustila da se fotografiše sa njim na Australijan openu.

Australijska glumica i komičarka Rebel Vilson dan-danas je oduševljena našim Novakom Đokovićem. Zvezda „Savršenog koraka“, pošto se srela s teniskom asom proteklog vikenda posle njegovog uspeha nad Adrijanom Manarinom, nije propustila da se fotografiše s njim, ali ga i „zatrpa“ komplimentima i pozitivnim komentarima kako u okviru svoje objave na Instagramu, tako i „storija“ na istoj društvenoj mreži.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Ovo joj nije prvi put da objavljuje fotografiju s Novakom, pozirajući za istu sa širokim osmehom. Iz svega, jasno je Vilsonova Đokovićev veliki fan.

„Šampion“, „dečko broj jedan“, nema šta mu ovoga puta nije poručila, a jedan od njenih „postova“ završio je i na njegovom profilu.

Podsetimo, Đoković je Manarina pobedio sa 6:0, 6:0, 6:3.

NOLETOVI SAVETI ZLATA VREDNI: Đoković se obratio Kecmanoviću pred meč sa Alkarazom

On i Tejlor Fric, Janik Siner, te Andrej Rubljov plasirali su se potom u četvrtfinale, dok su se od teniserki za mesto među osam najboljih u Melburnu izborile Koko Gof, Marta Kostjuk, Arina Sabalenka i Barbora Krajčikova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„DEČKO BROJ JEDAN-ŠAMPION“: Holivudska glumica najveći fan našeg Noleta (FOTO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter