Izvor: Informer.rs
12.06.2023 u 10:52
0

ĐOKOVIĆ IMA NOVOG TRENERA, HRVATU ODZVONILO: Ponosan sam druže, voli te trener Kigs

Nik Kirjos i Novak Đoković godinama su bili na "ratnoj nozi", ali su veliki prijatelji od Vimbldona prošle godine, pa se Australijanac našalio sa Srbinom nakon što je naš as trijumfovao na Rolan Garosu.

Ako pitate Nika, on je zaslužan što je Novak osvojio istorijski 23. grend slem u karijeri, nadmašio Rafaela Nadala (22) i postao najbolji ikada. Takođe, pobeda mu je donela i povratak na prvom mesto na ATP listi i postao je jedini sa barem tri trofeja na svakom od četiri grend slema.

Nik inače mrzi šljaku, ali su njegovi saveti pomogli najvećem ikada. Možda bi Goran Ivanišević kogao da traži drugi posao.

„Čestitam Nole. Od traženja saveta od mene na šljaci do osvajanja Rolan Garosa. Ponosan sam druže, tu sam u svako doba. Voli te trener Kigs“, našalio se Kirjos uz fotografiju razgovora sa Đokovićem tokom treninga na šljaci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os)

Da će Novak Đokoivć u finalu Rolan Garosa pobediti Kaspera Ruda bilo je Niku Kirjosu jasno posle prvog seta. On je prvi set koji je odlučen u taj-brejku opisao sa dva emotikona. Srpska zastava i smrznuti smajli, koji aludira na ledenu smirenost Đokovića kojom je dobio prvi set posle tri gema za ostatka (1:4).

Takođe, Nik se setio poraza od Novaka na Vimbldonu i tokom polufinala našeg asa sa Alkarazom. Srbin je savladao Španca 3:1, a drugi set je dobio posle velike borbe. Vodio je 5:3, ali je dozvolio Novaku da se vrati u set, međutim, na kraju je taj deo igre ipak pripao Špancu. Tenis Sandgren je prokomentarisao da počneš da se daviš kada dozvoliš Novaku da se vrati posle 5:3, da moraš da pronađeš balans, inače ćeš potonuti. Kirjos je znao o čemu priča.

„I dalje se davim od Vimbldona“, napisao je Nik, koji je u Londonu poražen nakon što je dobio prvi set – 4:6, 6:3, 6:4, 7:6.

PREDSEDNIK VUČIĆ ČESTITAO ĐOKOVIĆU: Hvala na današnjoj veličanstvenoj pobedi koja je obradovala sve gradjane Srbije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter