Izvor: HappyBSC
10.11.2021 u 18:48
0

ĐOKOVIĆ JE ODAVNO VAKCINISAN: Nemačka teniserka zapalila Tviter svojom izjavom

Legenda ženskog tenisa Barbara Šet izjavila je da je Novak Đoković sigurno već vakcinisan i time izazvala brojne komentare. 

PROČITAJTE JOŠ:  Đoković ovako nešto nikada nije doživeo!

Raznorazne diskusije su se otvorile povodom pitanja da li je Đoković vakcinisan ili nije, a sve zbog pitanja da li će učestvovati na Grend slemu u Melburnu sledeće godine. 

– Mora da je Đoković odavno vakcinisan.- rekla je Barbara Šet u intervjuu za jedan nemački list. 

Jedan od razloga zbog kojih Šetova smatra da je Đoković vakcinisan jeste njegovo učešće na Masters turniru u Parizu. Ona je uverena da Đoković ne bi mogao da igra na turniru u Parizu da nije primio vakcinu. 

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter