Izvor: Telegraf.rs
17.01.2020 u 14:52
0

Đoković konačno dobio tužbu protiv grada Rija, dočekao je tri miliona posle sedam godina!

Naš najbolji teniser je na epilog čekao godinama, pošto mu vlasti prestonice Karioka nisu isplatile dogovorenu sumu za ucešće egzibicionom meču sa Gustavom Kuertenom.

Lepe vesti za Novaka Ðokovica, pošto je sud konačno presudio u njegovu korist u sporu sa gradom Rio De Žaneirom koji je ostao dužan Srbinu isplatu novca za učešce na egzibicinom meču sa Gustavom Kuertenom 2012. godine. 

Grad Rio je sada dužan da isplati najboljem srpskom tensseru okruglo 2.953.556.05 dolara, što je skoro trostruko veca suma od one koju je prvobitno dogovorio sporazumom.

Nole je tada kao velika zvezda svetskog tenisa ugošcen u prestonici Karioka, srpski fudbaler Dejan Rambo Petkovic je bio posrednik u njegovom dolasku, uz domaćinstvo nekadašnjeg brazilskog broja jedan Gustava Kuertena.

Osim egzibicionog meča sa popularnim Gugom, Novak je učestvovao u nizu aktivnosti, uveličao je i otvaranje teniskih terena i što se tice samog događaja sve je proteklo na veliko zadovoljstvo svih aktera i krajnje profesionalan odnos Ðokovica.

Ipak, grad Rio nije ispoštovao svoj deo dogovora, tek nešto više od polovine sume isplaćeno je našem asu, a ostatak je morao da potražuje preko suda.

Na kraju, može biti sasvim zadovoljan epilogom, mada je u nekoliko navrata istakao da novac niej razlog zbog kojeg je pokrenuo sudski spor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter