Izvor: ALO
12.07.2021 u 09:31
0

DJOKOVIĆ: Probio granicu zarade od 150 000 000 dolara!

Srpski teniser pomerio granice kada je u pitanju zarada od turnira.Srpski teniser pomerio granice kada je u pitanju zarada od turnira.

VAŽNO

VESIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Za 10 do 15 dana situacija u Beogradu će da bude kao pre krize

VUČIĆ PRIMIO RUSKOG ASTRONAUTA: Proveo je 185 dana u orbiti i posle toga prvo je došao u posetu Srbiji (FOTO)

NJUJORK TAJMS O SVETSKOM KRALJU TENISA: „Ovo je Vimbldon Novaka Đokovića! Ne prevrćite očima“

KREĆU VELIKE VRUĆINE! Temperatura u Srbiji preti da obori dosadašnje rekorde!

NOVA PUCNJAVA U KOLORADU: Troje poginulo u trgovačkom centru

PROČITAJTE JOŠ

NOĆ U BEOGRADU: Bez težih saobraćajki, više intervencija na javnom mestu

DUHOVSKI UTORAK: OVAJ običaj donosi sreću, a evo šta treba izbegavati!

DANCI RAZBILI RUSE ZA OSMINU FINALA: I talični Švajcarci u nokaut fazi

Naš najbolji teniser Novak Đoković osvojio je šestu titulu na Vimbldonu i tako došao do 20. grend slem trofeja. Pored toga što se izjednačio sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom, Nole je postao prvi po zaradi od turnira.Srbin je probio granicu od 150.000.000 dolara osvojenom titulom u Londonu, a samo od Vimbldona prihodovao je 2.190.000 dolara. Srpski teniser pomerio granice kada je u pitanju zarada od turnira.

Naš najbolji teniser Novak Đoković osvojio je šestu titulu na Vimbldonu i tako došao do 20. grend slem trofeja. Pored toga što se izjednačio sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom, Nole je postao prvi po zaradi od turnira.Srbin je probio granicu od 150.000.000 dolara osvojenom titulom u Londonu, a samo od Vimbldona prihodovao je 2.190.000 dolara. To do sada nikome nije pošlo za rukom, pa ni Rafi ni Rodžeru. Inače, pre pet godina Novak je postao prvi koji je zaradio 100.000.000, a do danas uspeo je da taj bilans popravi za dodatnih 50.000.000.

Nema šta, ako je neko zaslužio, onda je to Novak!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter