Izvor: Novosti- tanjug
20.07.2021 u 14:02
0

ĐOKOVIĆ UZ HIMNU ISPRAĆEN NA OI! Pred put u Japan poručio: Cilj je ZLATO! (VIDEO)

Najbolji teniser sveta Novak Đoković krenuio put Tokija, a ispraćen je himnom „Bože pravde“.

Prvi reket sveta pred put u Japan održao je konferenciju za medije na Aerodromu „Nikola Tesla“.

„Idem na zlato“, poručio je na početku obraćanja Novak Đoković pred odlazak u Tokio.

„Jedino što mi fali jeste to zlatno odličje sa OI. Spreman sam i inspirisan sam“, rekao je prvi reket sveta.

VAŽNO

HAOS NA VRAČARU SE NASTAVLJA: Još jedan deo zgrade se srušio!

SAMO U DJS NOVI JEZIVI DETALJI UBISTAVA KLANA VELJE NEVOLJE! Relaksirano snimali ubistva skaj telefonima ubeđeni da nikada neće biti otkriveni!

DAČIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: „Sa vodećom strankom delimo iste ciljeve!“

SAMO „NA PRAVOM MESTU“ HAPPY TV: Biljana Aleksić, supruga Mike Aleksića prvi put u javnosti o njegovom hapšenju i optužbama! Četvrtak 20.50

Nole je ujedno i naša glavna uzdanica za zlato na Olimpijskim igrama, što je i njegov veliki cilj uz naslov u NJujorku, odnosno „zlatni slem“.

„Osećaj kada predstavljaš svoju državu na najvećoj smotri u istoriji sporta je nezamenjiv. Olimpijske igre su nešto posebno. Cilj mi je da se dokopam medalje, nadamo se zlatne. Idem na zlatnu medalju, to nije tajna. Onda ću razmišljati o Njujorku, da pokušam da kompletiram sve“, kazao je prvi teniser sveta.

Što se tiče konkurencije na olimpijskom tuniru, Đoković je istakao da neće biti lako uprkos izostanku nekih tenisera.

„Iako ima otkaza nekih igrača iz vrha, ali dosta njih je i tamo. Pre svega bih izdvojio Medvedeva, Cicipasa i Zvereva. Dug je turnir, svašta može da se desi. Treba doći do finala. Olimpijske igre nose pritisake, očikevinja i emocije. Drugačije je od ostalih turnira, ali trudiću se da tretiram OI kao bilo koji drugi turnir kako bih ostao usredsređen na cilj“, zaključio je Đoković.

Na kraju konferencije za medije puštena je himna „Bože pravde“ sa nadom da će se i u Tokiju začuti ista melodija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter