Izvor: Alo
07.07.2021 u 11:57
0

Đoković: Verujem u psihu i emocije

Ishrana najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića još uvek je tema koja zanima svet. Novak je u jednom intervjuu rekao i šta jede za doručak. – Moja omiljena hrana za doručak su voće i zeleni smuti. Ne mogu da počnem dan bez toga – otkrio je Novak.

Srbin je objasnio šta i zašto jede tokom meča. 

VAŽNO: 

MINISTAR NEDIMOVIĆ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Srbija ima svoj Bitkoin, a to je malina!

RHMZ IZDAO UPOZORENJE! Do petka paklene vrućine

PRED NAMA JE TROPSKI DAN! Temperature u Srbiji i do 37 stepeni

– Tenis je drugačiji sport od nekog drugog jer nema iste fizičke zahteve. U tenisu meč može da traje i pet sati, u toku mečeva uglavnom jedem urme, ponekad malo banane, ali uglavnom urme. Pijem vodu i dva različita energetska pića, i to je to. Verujem u psihu, u emocije. Nastavio je u istom ritmu.

PROČITAJTE JOŠ:

RIZIK OD DELTA SOJA DOLAZI IZ INDIJE! Beograd neočekivano postao traženo mesto za sve veći broj putnika iz Azije!

CRKVA I VERNICI SLAVE VELIKI PRAZNIK! Danas se obavezno uradite ovo

AMSS: Vozite oprezno, na graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja

– Kažu kad si u strahu zgrči ti se stomak i ne možeš da jedeš. Strah, trema i motivacija, sve što se dešava kad izlaziš na finale Vimbldona zgrči ti stomak. Ne misliš da nešto jedeš i znaš da ćeš imati energije, zato to što si uradio uoči tog dana si uradio na pravi način da budeš na maksimumu. Plus adrenalin, maratonci trče po 10 sati, a ne pojedu ništa. Neko bi rekao: Kako?! Sve je moguće – rekao je nedavno Đoković.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter