Izvor: Alo
19.08.2024 u 16:08
0

DOSTA STVARI NIJE ISPRIČANO: Đokovići preživeli neobjašnjivi pakao

Teška situacija za Novaka i njegovu porodicu koju nikad neće zaboraviti...

Majka Novaka Đokovića, Dijana, rekla je da je najveći teniser svih vremena u ranoj mladosti, na početku karijere, bio suočen i sa pretnjama albanske mafije.

VLAHOVIĆ IGRA ZA PARTIZAN I NOSI CRVENO-BELI DRES: Bizaran snimak srpskog reprezentativca i intervju kakav NIKADA VIŠE neće imati

To se događalo 2009. godine kada je Novak nastupao u Engleskoj i tamošnja policija dodelila mu je konstantno obezbeđenje, iz preventivnih razloga.

– U Londonu jedne godine, 2009. sve nas u kući čuvali su iz Skotland Jarda, jer je dobio pretnje albanske grupe, jer je dao podršku Kosovu. Tada sam imala strah, jer si ti u kući, a oko tebe je Skotland jard. I onda su se pitali zašto je izgubio od Marata Safina. Izgubio je, jer je dečko pod pritiskom. Ali to se nije pričalo. Mnogo stvari nije ispričano, nismo imali potrebu da obaveštavamo javnost zašto se nešto dešavalo, ali smo preživljavali trenutke u kojima se boriš za sebe i za svoju porodicu – rekla je Dijana Đoković.

Novak Đoković bio je jedan od govornika na skupu u Beogradu nakon jednostranog proglašenja nezavisnosti „Kosova“. Tada su njegove reči zasmetale mnogima.

– Želim svima da se zahvalim koji su došli da podrže ovaj miting i da pošalju sliku svetu da nismo mali, da smo složni i da smo spremni da odbranimo što je naše. Jako mi je žao što fizički danas nisam sa vama, ali želim svima da stavim do znanja da smo moja familija i ja srcem uvek uz Kosovo. Mnogo mi teško pada cela situacija, jer svi znamo da se istorijska srpskog naroda pisala na Kosovu. Kosovo je Srbija i tako treba zauvek da ostane – rekao je Đoković, a taj govor je emitovan na velikom video-bimu ispred Savezne skupštine.

Novak Đoković je poreklom sa Kosova, jer je njegov otac Srđan rođen 1961. godine u Kosovskoj Mitrovici, a odrastao je u obližnjem gradu Zvečan. Posle završetka srednje škole on se doselio u Beograd, a Novak nikad nije sakrivao svoju emotivnu vezu sa Kosovom, već je uvek rado isticao.

Novak je jednom prilikom otišao na Kosovo, a tamo ga je dočekalo preko 10.000 Srba na trgu u Kosovskoj Mitrovici.

– Postoje neki trenuci u životu kada vam mozak stane, a ovo je jedan od njih. Nije lako pričati, teško je naći reći, ali od srca vam kažem da mi je jako drago što sam sa vama – kazao je vidno emotivni Novak na trgu u Kosovskoj Mitrovici.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter