Izvor: Kurir
28.10.2024 u 10:23
0

GDE JE NOVAK NESTAO: Kada je video šta je teniserka uradila, morao je da pošalje moćnu poruku!

Najbolji teniser svih vremena oglasio se sa odmora kako bi uputio javnu poruku Olgi Danilović

Srpska teniserka Olga Danilović iza sebe ima sjajan turnir i osvojenu titulu Gvandžuu, a zahvaljujući tome je stigla do plasmana karijere.

IVAN I JA SMO BRAĆA: Španci u šoku nakon ovih reči!

Od ovog ponedeljka Olga zauzima 52. mesto na WTA listi, a sve što se dešavalo sa Maldiva, gde je otišao na odmor, pratio je Novak Đoković.

Nakon nekoliko dana od poslednje objave na njegovom nalogu, Novak se „uključio“ na društvenu mrežu Instagram kako bi javno čestitao mlađoj koleginici na velikom uspehu.

Đoković je podelio fotografiju na kojoj Danilovićeva pozira sa peharom namenjenoj pobednici, a uz to je ostavio simbole koji predstavljaju snagu, aplauz i grom.

Gde je Novak „nestao“?

 

Nakon veoma dobrog mastersa u Šangaju gde je Đoković poražen u finalu od Janika Sinera, kada je reč o tenisu i završetku sezone pričalo se dosta o završnom turniru u Torinu. Novak i dalje ima šanse da se nađe među osam najboljih tenisera u aktuelnoj sezoni i obezbedi igranje na severu Italije, ali pitanje je da li on to uopšte želi.

Odustao je od pojavljivanja na mastersu u Parizu, što je iznenadilo mnoge.

Sam nije otkrivao gde je i šta radi otkako je napustio Kinu, međutim, pojavila se na društvenim mrežama fotografija sa jednim obožavaocem koja je planeti okrila da je najbolji teniser svih vremena odlučio da odmori na Maldivima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter