Izvor: Informer
02.09.2021 u 19:38
0

Holanđanin ODUŠEVLJEN zbog meča sa SRBINOM: Novak je živa legenda!

Očekivalo se da će Novak Đoković u drugom kolu igrati protiv nemačkog tenisera Jana Lenarda Štrufa, ali je mladi Holanđanin napravio iznenađenje i zakazao dvoboj sa najboljim teniserom sveta. 

Grikspor nije ni trebao da dođe u Njujork, ali mu je Teniski savez SAD-a izašao u susret i omogućio mu da nastupa na poslednjem grend slemu u sezonu. 

PROČITAJTE JOŠ:  PORAZ: Dušan Lajović eliminisan u drugom kolu US Opena

– Stvarno je ludo. Biće veoma, veoma teško. Ovo je verovatno najveći izazov u ovom momentu – igrati protiv Novaka na betonu. Ali, sa druge strane, Artur Eš, najveći stadion na svetu. Zbog ovoga sam trenirao kao dete. Ovo sam sanjao. Biće teško, ali ću uživati – rekao je Grikspor. 

Holanđanin je imao ogromnih problema sa vizom, a na kraju je imao mnogo sreće i upao u glavni žreb bez kvalifikacija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter