Izvor: Alo
19.09.2024 u 08:16
0

KADA TI JE TENISKI TRENER BALKANAC: Pogledajte kako se Đoković priprema za jedan meč

Novak Đoković se ludo zabavlja sa novim "trenerom"...

Njegov novi „trener“ je ustvari poznati komičar Miloš Nedeljkov. Za one koji možda ne znaju o kome se radi u pitanju je čovek koga svi bolje poznaju po nadimku „Balkanski ćale“ odnosno „Balkan dad“ kako se predstavlja prilikom svojih komičnih nastupa.

HOĆE LI SE PREDOMISLITI PEŠIĆ: Ima li nade da Kari ostane na klupi Srbije:?

Napravio je kratak klip i sa Noletom. „Kada ti je teniski trener Balkanac“. Po reakcijama se vidi da je obojici bilo veoma zabavno.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Nedeljkov (@balkandad)

Što se Đokovića tiče on je prijavio da će igrati na Mastersu u Šangaju, očekuje se da će posle toga da učestvuje i na Mastersu u Parizu i na taj način će pokušati da se kvalifikuje za Završni Masters u Torinu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter