Izvor: Alo.rs
11.11.2020 u 07:48
0

KAKAV ŠOK: Švajcarci stali uz NOLETA, a ne uz svog Federera

Novak je mogao sa strane sve mirno da posmatra. Ali, onda to ne bi bio Novak!

Sada je i Švajcarcima jasno. „Rat“ tenisera je rat za novac! A, Novak Đoković je na pravoj strani.

U tekstu objavljenom u tiražnom „Bliku“ navodi se da je sukob u muškoj teniskoj organizaciji nastao zbog novca:

– Uzmi od siromašnih i daj bogatima, na osnovu ovog mota ATP Savet igrača oko Federera želi da podeli novac u 2021. godini. Borba za novac je jedan od razoga zbog koga je Đoković osnovao novi sindikat.

OVO ĆE VAS ZANIMATI

DETALJNA VREMENSKA PROGNOZA: Obucite se slojevito

DNEVNI HOROSKOP: Laži, novac, ali i ljubav, pogledajte šta vas OČEKUJE

TERZIĆEVO SAOPŠTENJE: Povukao kandidaturu za ministra unutrašnjih poslova!

Sada je na čelu ATP Saveta igrača Kevin Anderson, u njemu su još Nadal i Marej, podržava ih i Federer. Oni se bore da bolje rangirani teniseri više zarade. Što se tiče slabije rangiranih, oni će prihodovati manje novca, a tome se protivi Srbin.

Baš iz tog razloga je Novak odlučio da napusti Savet igrača i osnuje Sindikat tenisera, zbog toga je naleteo na lavinu kritika, sada se vidi i od koga, onih što bi i dalje da zarađuju više od drugih.

Naravno, Novak je mogao sa strane sve mirno da posmatra. Ali, onda to ne bi bio Novak! Odlučio je da se bori za one čiji se glas jedva čuje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter