Izvor: telegraf.rs
28.08.2024 u 11:49
0

KAKVE REČI DANILA MEDVEDEVA: Rus pohvalio Đokovića kao nikad pre

Ruski teniser Danil Medvedev odao je priznanje Novaku Đokoviću na osvojenoj zlatnoj medalji na Olimpijskim igrama

Đoković je u Parizu konačno stigao do najsjajnijeg odličja i tako je osvojio apsolutno sve što se može osvojiti.

– Sjajno. Znate, Novak, Rafa i Rodžer, svi znamo da su sjajni, njihovi GS rekordi i tako dalje. Kad god Novak osvoji Slem u svojim godinama, uvek ste zadivljeni, ali ste i… Navikli na to – počeo je Medvedev i nastavio.

– Što se OI tiče, nažalost nisam gledao jer sam bio u Montrealu i imao trening ili tako nešto. Ali kako je Karlos ulazio u meč, osvojio je RG i pobedio Novaka na Vimbldonu, igrao sjajno na Olimpijskim igrama… Iskreno, mislio sam da će pobediti –

SRPSKI TENISER PORAŽEN U STARTU US OPENA: Međedović izgubio od Mađara Marožana

Novak je prema mišljenju mnogih odigrao jedan od najboljih, ako ne i najbolji meč u poslednjih nekoliko godina u tom finalu.

– A onda je Novak, sa 37 godina… Gledao sam ‘hajlajte’, on je odigrao možda i najbolji meč sezone. Bio sam očaran time kako je uspeo da uđe u ovaj meč u kojem je bilo dosta pritiska. To je bila jedina stvar koju nikada nije osvojio. I uprkos tome je bio bolji nego što je uglavnom bio – rekao je Medvedev i podvukao:

– Pobedio je Karlosa koji je bio nezaustavljiv ove godine. To me je još više očaralo, iako sam već očaran Novakom. Neverovanto. Nemam šta više da dodam.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter