Izvor: B92
09.02.2021 u 09:14
0

KIDA U MAČKASTOM KOSTIMU! Svi gledaju samo u Serenu na Australijen openu (VIDEO)

Serena Vilijams je prvog dana takmičenja u Melburnu bez većih problema stigla do drugog kola, a potpuno je oduševila i svojim stajlingom.

NAJVAŽNIJE DANAS

ZA NJIMA SE TRAGA: Ovo su nova imena sa CRNE LISTE Veljka Belivuka! Da li su oteti ili ubijeni?

UHAPŠEN SA FALŠ LEGITIMACIJOM STEJT DEPARTMENTA: Novosađanin se predstavljao kao američki diplomata

PLANETA ZAVIJENA U CRNO: Više od 107 miliona slučajeva od početka pandemije

VREDNIJA OD ZLATA: Još 50.000 doza vakcine Sputnjik V stiglo u Srbiju

SRBIN NE STAJE: Poraz Denvera, novi dabl-dabl Jokića

Poznato je da Amerikanka pažljivo bira opremu u kojoj će igrati, ovoga puta kolekcija koju nosi inspirisana je istisžnskom atletskom legendom.

Reč je o velikoj sprinterskoj šampionki, Florans Grifit Džojner koja je u septembru 1998. godine preminula od srčanog udara u 39. godini.

Serena je igrala u jednodelnom kostimu sa crnim, pink i crvenim kombinacijama. Posle je objasnila zašto se odlučila baš za ovu opremu.

„Bila sam inspirisana sa Flo Džo, ona je bila sjajna atletičarka, neko ko je bio zvezda kada sam odrastala. Gledala sam njene modne detalje, uvek se menjala, njene opreme su bile zadivljujuće“, izjavila je Serena.

Olimpijski rekordi Florans Grifit Džojner ostvareni u Seulu 1988. godine na 100 i 200 metara, i dalje su na snazi. Serena kaže da je njen „Najki tim“ došao na ideju za opremu.

„Rekla sam odmah, ‘bože, ovo je sjajno’. Napravili smo neke male izmene i evo šta smo dobili“, zadovoljna je Vilijamsova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter