Izvor: Kurir
26.08.2020 u 14:01
0

Krah braka kome je kumovao Novak Đoković! (FOTO)

Najbolji svetski teniser venčao je Nevena Markovića, koji je bio svedok na Noletovom crkvenom venčanju, i njegovu devojku Aleksandru Tanaković 2015. godine, a sada se u javnosti pronela vest da se ovaj par razvodi. 

Poznata srpska manekenka Aleksandra Tanasković i fudbaler Neven Marković, nakon nekoliko godina srećnog braka rešili su da se rastanu.

Aleksandra i Neven venčali su se u Beogradu 2015. godine, U braku su dobili ćerku Inu, međutim nakon pet godina usledio je razvod!

UDARNE VESTI IZ HRONIKE

UŽAS! Milorad (64) vodio devojčicu (9) na Popovu plažu i pipkao je po telu, posle kupanja odveo je u šumarak?

OD SEPTEMBRA STIŽU NOVE OLAKŠICE: Zašto je sada lakše kupiti stan?

TRAGEDIJA KAKVA SE NE PAMTI: Sekirom ubila majku!

SUROVI TINEJDŽERSKI OBRAČUN: Poznanika (17) IZBOLI i ostavili da ISKRVARI do smrti

Aleksandra je kao model radila za brojne poznate svetske brendove, a uz to je jedna od retkih koja se može pohvaliti fakultetskom diplomom, i to stomatološkog fakulteta.

Marković i Đoković su odrasli na Banjici, a njihovo prijateljstvo je preraslo u kumstvo.

„Novak je još kao mali bio posvećen tenisu. Bio je na najvišem nivou od kada znam za njega. On je radoholičar, perfekcionista… Uvek daje maksimum. Moram da priznam da ne poznajem nikog ko je toliko posvećen. Naše prijateljstvo je bezgranično. Uvek smo bili tu jedan za drugog, u sreći i veselju, ali i u teškim životnim situacijama, kojih je možda bilo i previše za dečake kakvi smo bili. Prijateljstvo je opastlo zahvaljujući razumevanju, poštovanju i borbi za njega“, objasnio je svojevremeno Marković.

View this post on Instagram

Alex i sesirici. i naravno #nomakeup

A post shared by Aleksandra ⚜️Tanaskovic (@kokolinica) on



PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter