Izvor: Tanjug
03.09.2022 u 11:38
0

MEDVEDEV O MEČU SA „KONTROVERZNIM“ NIKOM KIRJOSOM: „Ne smatram da smo prijatelji, obojica smo naelektrisani…“

Najbolji teniser sveta –  Danil Medvedev u osmini finala Ju-Es opena sastaće se sa kontroverznim Australijancem – Nikom Kirjosom, a uoči derbija te runde grend slema u Njujorku Rus je poručio da nije prijatelj sa narednim rivalom.

PRVI TENISER SVETA POČIŠĆEN NA TRAVI: Medvedev ostao bez trofeja u finalu Halea

„Ne smatram da smo prijatelji. Poštujemo jedan drugog mnogo. Nismo imali nekih svađa na terenu, ali to može da se promeni u svakom trenutku. Obojica smo naelektrisani, nikad ne znaš šta može da se desi u budućnosti. Nik je drugačiji od ostalih tenisera na terenu. To je njegov izbor, ja nemam prava da mu sudim“, izjavio je Medvedev u Njujorku, a preneo portal Tenis 365.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U međusobnim mečevima Kirjos vodi sa 3:1 protiv Medvedeva, ali je jedini duel na grend slemovima dobio Rus početkom godine na Australijan openu.

„Igrali smo sjajne mečeve. Svi su bili neizvesni. On vodi sa 3:1, ali potrudiću se da budem bolji ovog puta i biće to odličan meč za navijače“, rekao je Medvedev.

Rus, koji u Njujorku brani titulu, noćas je u trećem kolu savladao Kineza Jibing Vua sa 6:4, 6:2, 6:2, dok je Kirjos takođe maksimalnim rezultatom bio bolji od Amerikanca DŽefrija DŽona Volfa sa 6:4, 6:2, 6:3.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter