Izvor: Alo
30.07.2024 u 07:46
0

MI SMO RIVALI I KOLEGE: Nadal otkrio u kakvom je odnosu sa Đokovićem

Novak Đoković je pregazio Rafu Nadala na Igrama, a posle meča se dogodio jedan zanimljiv detalj.

Godinama se nagađa kakav je stvarno odnos Rafe i Novaka. Posle samo meča Srbin je dobio pitanje da li je njihov odnos bratski. Usledio je odgovorio koji je rešio mnogo toga.

FANTASTIČAN START U PARIZU: Odbojkašice Srbije razbile domaćina Francusku i na maestralan način otvorile OLimpijske igre

– Ne, nema bratstva. Više smo rivali i kolege. Teško je da budemo bliski. Ima tu mnogo poverljivih informacija, na ovom nivou ne možeš da budeš previše blizak sa rivalom. Dugo smo u ovom sportu, nadam se da možemo da poboljšamo naš odnos u budućnosti – rekao je Nadal.

Ispričao je i kako mu je bilo kada je video da mu je Rafa rival na startu.

– Dobro je što je ranije, jer se on sve bolje oseća na terenu kako turnir odmiče. Nije bilo prijatno naravno kada sam video da je tu, ali sam odradio sve što sam zamislio. Imam najveće ambicije, ali idem dalje.

Nole nastavlja svoj put ka zlatu, dok Nadala sada očekuje borba u dublu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter