Izvor: Telegraf.rs
15.11.2020 u 09:21
0

NADAL O TITULI KOJA MU FALI: Mogu da tražim izgovor i razlog, ali brojke su brojke

Španski teniser će pokušati da konačno dođe do titule koja mu nedostaje

PROČITAJTE I OVO

EPIDEMIOLOG KON JASAN: O policijskom času se nije pričalo na Kriznom štabu, a evo i ZAŠTO

NAPADI NA UNIFORMU SVE ČEŠĆI: TUKLI IH, UBADALI, ČAK I UJEDALI

KRVAVI OBRAČUNI SVE ČEŠĆI: Za dva meseca ČETIRI SAČEKUŠE

BEOGRAD BLISTA: Večeras upaljena novogodišnja rasveta

EKSPERTI POZIVAJU NA OPREZ: Maske čak i do četiri puta smanjuju smrtnost

Rafael Nadal danas počinje takmičenje na završnom Mastersu u Londonu, a rival mu je Andrej Rubljov (21.00 Sport klub). Ovo je jedan od turnira koje Nadal nikada nije osvajao a igrao je dva finala 2010. i 2013.

Očigledno je da mu ta podloga manje odgovara od ostalih, što je i on sam potvrdio za britanski lits „Metro“

– Možemo tražiti izgovore ili razloge, ali, na kraju dana, brojevi su brojevi. Mislim da sam igrao manje na ovoj podlozi nego na ostalim, bez sumnje.

– Ovo nije podloga koja je idealna za moju igru. Mislim da sam na njoj poslednjih godina igrao bolje nego na početku karijere. Ali, brojevi su brojevi (0 titula prim. aut), ne mogu da kažem ništa drugo. Nadam se da ću toi promeniti ove nedelje – rekao je Nadal.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter