Izvor: Tanjug
06.11.2020 u 18:16
0

NADAL SE PREDAO PRED NOVAKOM: Rafa ne ide u Sofiju, Đoković stigao Samprasa!

Španski teniser Rafael Nadal neće nastupiti na predstojećem turniru u Sofiji, koji mu je bio poslednja šansa da godinu okonča na čelu ATP liste, što znači da će Novak Đoković godinu završiti kao najbolji igrač planete.

Drugi reket planete je doneo odluku da ne igra u prestonici Bugarske, te je tako omogućio Đokoviću da ponovo ispiše istoriju „belog sporta“. Naš as će tako šesti put godinu završiti kao najbolji teniser sveta i po tome se izjednačio sa legendarnim Amerikancem Pitom Samprasom.

SVE O KORONI

ZABRANA OKUPLJANJA VIŠE OD PET LJUDI! Evo šta je tačno predložio Krizni štab

JOŠ JEDNA NOVA MERA: Sledeće nedelje na raspustu I SREDNJOŠKOLCI

MAJKA INFICIRANA KORONOM: U kovid bolnici ROĐENA ZDRAVA BEBA

NA LICU MESTA! Ovako je covid bolnici u Beogradskoj areni (FOTO, VIDEO)

NOVI SIMPTOMI KORONE Kardiolog sa Bežanijske kose otkriva kako covid19 radi u ljudskom telu

Danas je izašao konačan spisak učesnika za turniru u Sofiji iz kategorije 250. Na njemu nema Španca, ali su tu prvi nosilac – Argentinac Dijego Švarcman, drugi je Denis Šapovalov, a potom slede Pablo Karenjo Busta, Miloš Raonić, Feliks Ože-Alijasim…

U Sofiji će igrati i srpski teniseri – Dušan Lajović, Filip Krajinović i Laslo Đere.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter