Izvor: Novosti
11.11.2021 u 07:36
0

Napustio Pariz sa peharom, a onda mu javili neočekivanu vest

Novak Đoković i Danil Medvedev su priredili istinski spektakl u finalu pariskog mastersa, ali zanimljivih dešavanja vezanih za taj turnir ima i posle njegovog završetka.

Novak Đoković je, podsetimo, u prestonicu Francuske stigao željan i nekih noviih teniskih rekorda, ali i revanša Rusu. Novac mu je, zaista, bio u nekom potpuno nevažnom planu zbog aktuelne teniske situacije, ali…

PROČITAJTE JOŠ:LIGA ŠAMPIONA U VATERPOLU: Crvena zvezda poražena od mađarskog OSC-a

Kada se završio pariski masters, u kome je Đoković dočekao „osvetu“ (Medvedev ga je  prethodno savladao u finalu Ju-Es opena i prvi put postao grend slem šampion), Nole je posle slavlja sa porodicom i stručnim štabom krenuo dalje.

Međutim, nedugo nakon što je Đoković pobedio Medvedeva u pariskom finalu, stiglo mu je obaveštenje iz „grada svetlosti“:

 Zaradio si mnogo više novca nego što si isprva mislio.

Naime, kako prenosi francuski „Ekip“, direktor turnira masters serije u Parizu, Gi Forže, morao je da se povinuje ATP pravilu po kome se nagradni fond uvećava ako poseta na tribinama bude „izuzetno velika“.

A baš takva je i bila tokom ovog nadmetanja.

Upravo zbog brojnih navijača koji su pratili mečeve, a i Noletov pohod na rekordnu, 37. masters titulu, Đoković neće dobiti 336.000 evra za prvo mesto u Parizu, već dvostruko više – 672.000.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter