Izvor: Kurir
11.05.2024 u 13:19
0

NASMEJAO SVE OVIM POTEZOM! Evo kako „čuva“ glavu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i danas izlazi na teren u Rimu - iako je nakon meča odigranog u petak uveče dobio udarac flašicom u glavu, srpski sportista će trenirati kako bi bio spreman za nastavak turnira.

Njegov termin za trening je od 13:00 do 14:30, a u kompleksu Foro Italiko pojavio se na fantastičan način!

Incident koji je preživeo u petak uveče zbog nepažnje jednog navijača, Đoković je iskoristio za sjajnu foru! Na trening koji se održava na „mestu zločina“ Srbin se pojavio u klasičnoj teniskoj opremi, sa kačketom na glavi, ali i kacigom kakvu koriste profesionalni biciklisti! Ovaj rekvizit trebalo bi da ga zaštiti od nepredviđenih okolnosti, ukoliko ponovo ka njemu budu padale flašice!

MISTERIJA REŠENA: Evo kako je Novak Đoković pogođen flašom u glavu u Rimu

Još jednom smo videli na delu sjajan smisao za humor srpskog tenisera, o čijem potezu sada može da priča ceo svet. Đoković je očigledno prešao preko neprijatnosti koju je doživeo i udarac koji je dobio nikako neće uticati na njegovo raspoloženje. Ukoliko u narednim danima zabeleži još nekoliko pobeda, osvoji masters u Rimu i pripremi se za Rolan Garos, detalj nakon meča protiv Mutea sigurno neće ni pamtiti.

 

Svakako mu prioritet u ovom delu karijere nisu turniri poput onog u Rimu. Još ranije je Đoković istakao da do kraja karijere misli samo o osvajanju grend slem turnira, a ova godina je posebna jer se igraju Olimpijske igre na kojima nikada nije osvojio zlato. Priliku će imati na šljaci u Parizu, na istim terenima gde se igra Rolan Garos, pa će biti važno da drugi grend slem sezone odigra na visokom nivou.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter