Izvor: Kurir
19.08.2024 u 17:53
0

NEĆU DA RIZIKUJEM PRE JU-ES OPENA: Italijan se opet žali na povredu

Italijanski teniser Janik Siner, uprkos plasmanu u finale mastersa u Sinsinatiju, prilično je zabrinuo svoje navijače.

Siner je pobedom nad Aleksandrom Zverevim izborio meč za trofej, ali se ponovo požalio na bolove.

SAOPŠTEN JE SPISAK REPREZENTATIVACA: Ima 11 novih!

– Neću da rizikujem pre Ju-Es opena. Često osećam bol. Moram da shvatim šta je tačno sada problem, jer je drugačije od onoga što je bilo ranije. Moram da proverim posle ovog turnira. Ali kao što sam rekao, bio sam bolestan oko nedelju dana, onda sam otišao u Montreal i odigrao dva meča u jednom danu. Nisam imao mnogo vremena da se oporavim, već sam odmah došao u Sinsinati. Nisam još zabrinut. Imam šest dana da se oporavim i radim pred Ju-Es open – izjavio je Janik.

Siner je pre dolaska na severnoamerički kontinent imao problem sa kukom, zbog čega je propustio Olimpijske igre. Bolovi u predelu oko femurne kosti su se ponovo javili nakon četvrtfinalnog meča protiv Andreja Rubljova, a ponovoli se i posle polufinala sa Zverevim.

Italijan je ulaskom u finale učvrtio prvo mesto na ATP listi, ali je ujedno pomogao Novaku Đokoviću da zadrži drugo mesto. Siner ima 9.410 bodova, a može da stigne do 9.760 bodova. Đoković sada ima 7.460 bodova, odnosno svega 10 više u odnosu na Karlosa Alkaraza. Tu je i Aleksandar Zverev sa 7.035 bodova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter