Izvor: Sport.blic
19.12.2021 u 16:28
0

NIJE SE SKROZ OPORAVIO: Nadal propušta Australijan Open?

Španski teniser Rafael Nadal vratio se na egzibiciji u Abu Dabiju posle četvoromesečne pauze, ali nakon dva poraza od Mareja i Šapovalova u Emiratima nije siguran za nastup na Australijan openu početkom naredne godine.

Upravo je posle meča sa Kanađaninom, Nadal potvrdio da još uvek nije dovoljno spreman za najveće napore i da još nije odlučio oko odlaska u Melburn.

– Moram da razgovaram sa svojim timom i da donesem odluku. Ne mogu 100 odsto ga garantujem učešće na Australijan open. Plan mi je da idem tamo, ali moram da vidim kako se telo oseća ovih dana – iznenadio je Nadal.

Bik sa Majorke nije precizirao kada će tačno saopštiti odluku.

– Ima vremena da donesem ovu odluku. Doneću je uskoro – dodao je.

Govorio je o dva neuspeha u Abu Dabiju.

– Nisam uopšte na 100 posto, nisam uspeo da pokažem da mogu da se takmičim sa dobrim igračima. Imam mnogo toga da poboljšam. Potrebno mi je vreme. Posle Rolan Garosa je bila katastrofa za mene, povreda noge mi nije dozvolila da treniram kako bi trebalo. Prošlo je četiri meseci od mog poslednjeg zvaničnog meča i potrebno je da budem zdrav kako bih mogao da radim stvari koje želim – zaključio je Nadal.

Australijan open se igra od 17. do 30. januara, a neizvestan je i nastup Novaka Đokovića zbog obavezne vakcinacije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter