Izvor: Alo
16.09.2024 u 07:33
0

NIKO NEĆE DOSTIĆI OVO ŠTO JE NOVAK URADIO: Viktor Troicki imao svašta da kaže za Đokovića

Viktor Troicki iskreno je govorio o Dejvis kup reprezentaciji Srbije...

– Dejvis kup u nama budi najlepša druženja, priče. Imali smo mnogo lepih trenutaka. Pobedili smo u Splitu, u Argentini kad je sve išlo po zlu, izgubili smo, Filip je tad imao stend-ap šou, plakali smo od smeha. Prenosimo to mlađima. To je čar timske igre u tenisu. U Švedskoj smo u 3 ujutru Janku pod prozorom pevali. Uvek smo se držali zajedno. Svašta smo prošli, zato smo tu – ispričao je Troicki.

NE TREBA IZMIŠLJATI TOPLU VODU: Upozoravajuće reči Novaka o budućnosti srpskog tenisa

Reprezentacija se sada nalazi u nešto izmenjenom, podmlađenom sastavu.

– Imamo mlade i perspektivne igrače. Hamad je blizu top 100, ima potencijal za više. Imamo Maksimovića, Milića, Đurića koji zbog povrede nije ovde. Mi očekujemo da oni mogu da naprave rezultate. Uz pravilan rad i puno kockica koje treba da se sklope da bi se došlo do zadovoljavajućeg ranga“,

Osvrnuo se i na Novaka Đokovića.

– Novak je podigao lestvicu, mi smo malo razmaženi. Teško je reći čime ćemo da budemo zadovoljni. Do kog mesta će doći? To ne znamo. Teško će iko ikada dostići ovo što je Novak uradio. Treba odati priznanje i svima koji dolaze i prave rezultate. Uspeh je biti i u top50 – poručio je Troicki.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter