Izvor: Blic.rs
09.01.2020 u 12:55
0

NJEMU NIKO NIJE RAVAN Nole iznenadio devočicu, pogledajte šta je uradio! (VIDEO)

Novak Đoković i ostatak teniske reprezentacije Srbije stigao je u Sidnej na završnicu ATP kupa, a pred četvrtfinalni meč sa Kanadom koji počinje u ponoć između četvrtka i petka po srednjeevropskom vremenu, desila se fantastična scena.

POKLON NA BOŽIĆ, NAJMODERNIJE NA TRŽIŠTU SRBIJE! Nova aplikacija HAPPY BSC!

Naime, Novak Đoković je rešio da usliši želje brojnih navijača, pa im se tako potpisivao na loptice, kačkete i papire, pravio i zajedničke fotografije… A onda, iznenada, pitanje sa tribine:

– Mogu li da igram sa tobom? – upitala je jedna devojčica Novaka usred potpisivanja autograma, a on je zastao, pa odmah rekao:

– Hajde! Ko god želi, može da igra sa mnom!

I, to je potom sproveo u delo, na zadovoljstvo mališana u Australiji (od kojih je jedan devojčurak – na prilično impresivan način osvojila poen protiv najboljeg tenisera Srbije svih vremena).

Pomenuti ATP kup četvrtfinalni duel Srbija – Kanada otvoriće Dušan Lajović i Feliks Ože-Alijasim tačno u ponoć po našem vremenu, a oko 1.30 na teren će Novak Đoković i Denis Šapovalov, te posle njih i dublovi. Pobednik će igrati protiv boljeg iz meča Argentina – Rusija, a prvi polufinalisti su, posle neverovatne drame, postali Australijanci.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter