Izvor: b92
14.07.2024 u 14:04
0

NOVAK ĐOKOVIĆ POZNATIJI KAO MAŠINA: Ljudi fascinirani Đokovićevim neverovatnim oporavkom

Rene Stabs, bivša šampionka u dublu, fascinirana je brzim oporavkom Novaka Đokovića i ulaskom u finale Vimbldona.

On i Karlos Alkaras od 15 časova igraju u velikom finalu, Alkaras će pokušati da odbrani trofej osvojen prošle godine, a Đoković da se osmom titulom izjednači sa Rodžerom Federerom.

SRBIJA NE SME DA PRIUŠTI GUBITAK BILO KOG FUDBALERA: Piksi planira ozbiljnu rekonstrukciju tima

Stabs se oglasila na društvenim mrežama i pohvalila Novaka.

Broj grend slem finala u kojima je igrao Novak Đoković je neverovatan! Mislim, stvarno neverovatan! Kao da je na polovini slemova na kojim se takmičio stigao do finala. On nije čovek! Kakav neverovatan sportista„, oduševljena je Australijanka.

Ona je nešto kasnije u razgovoru sa Semom Kverijem objasnila u čemu je snaga Novakovog povratka.

Ne mogu da zamislim da imam operaciju kolena i prvi turnir na kojem igram je klizava trava, jer znate, igrate prvog dana, napravite jedan pogrešan korak i padate! Vaša kolena poserću„, kaže Rene i dodaje.

Videli smo to iznova i iznova. Primer je Vondroušova prošle nedelje, ovo je opasna podloga kada se igra na njoj rano jer je tako klizava. Ja i dalje ne mogu da verujem da je on u žrebu„, rekla je Stabsova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter