Izvor: TANJUG
12.09.2024 u 19:10
0

NOVAK ĐOKOVIĆ: Srpski teniser igraće na oproštaju Huana Martina Del Potra

Srpski teniser Novak Đoković igraće na oproštaju Huana Martina Del Potra od tenisa

BUENOS AJRES – Srpski teniser Novak Đoković igraće na oproštaju Argentinca Huana Martina Del Potra od tenisa u Buenos Ajresu 1. decembra.

Da je egzbicioni meč između Srbina i Argentinca zakazan objavljeno je u video snimku na nalozima na društvenim mrežama 35-godišnjeg Del Potra.

KAPITEN SRBIJE NIKOLA MILENKOVIĆ ISKRENO: Fudbal je bio bekstvo za sve koji su odrastali tokom ratova

Đoković i Del Potro su više od decenije veoma dobri prijatelji, iako su nekoliko puta na terenima vodili žestoke borbe. Argentinac je bio među prvima koji je prošlog meseca čestitao Đokoviću na osvajanju olimpijskog zlata. Upravo je Del Potro u dva navrata sprečio Đokovića da ostvari bolje rezultate na Igrama, 2012. godine ga je pobedio u meču za bronzu, a 2016. godine u prvom kolu olimpijskog turnira.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter