Izvor: telegraf.rs
22.08.2024 u 12:09
0

NOVAK MU JE VEČNO ZAHVALAN: Đoković otkrio šta je „šapnuo“ Alkarazu

Vodiće njih dvojica i veliku borbu na US Openu

Najbolji svetski teniser Novak Đoković otkrio je šta je „šapnuo“ Karlos Alkarazu na mreži, neposredno nakon što su igrali finale Olimpijskih igara u Parizu!

Njih dvojica su u međuvremenu igrali egzibicioni meč u Njujorku jedan protiv drugog,  Novak je bio dubl partner Džonu Mekinrou i sa 10:8 su savladali Alkaraza i Andrea Agasija u spektaklu koji je priređen u sklopu „Fan Nedelje“ pred US Open.

Nedugo zatim, Nole je razgovarao sa medijima i prisetio se Pariza i finala OI.

 

– Rekao sam mu na mreži da sam mu zahvalan što me je pustio da osvojim zlato. On će do kraja karijere verovatno osvojiti zlatnu medalju bar tri puta.

Podetimo, Nole je Španca u parizu savladao rezultatom 7:6, 7:6 i tako je kompletirao i osvojio sve što je mogao da osvoji.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter