Izvor: Blic
08.07.2021 u 07:33
0

NOVAK NE PODLEŽE PROVOKACIJAMA: Skandal na konferenciji na Vimbldonu

Pobedom nad Martonom Fučovičem u četvrtfinalu, prvi reket sveta Novak Đoković se plasirao u 10. polufinale Vimbldona u karijeri. Đoković je bio veoma raspoložen posle meča, čak je izjavom na terenu naterao publiku u Londonu koja mu nije naklonjena, da mu ovog puta aplaudira. 

VAŽNO: 

EVO KADA OD VRUĆINE NEĆEMO MOĆI NI NA ULICU: Meteorolog otkriva kakvo nas vreme očekuje narednih dana!

POTRESNA ISPOVEST MAJKE MALOG ANDREJA POSLE PRESUDE: Malo je da OVOLIKO robija za smrt mog deteta – ti životi su zauvek ugašeni!

MITROPOLIT JOANIKIJE: Neka im Bog oprosti!

Ipak, tako nije bilo i na zvaničnoj konferenciji nakon meča. Njega je tamo dočekalo pitanje jednog novinara, čak je bilo prvo, koji je odmah pomenuo Novakove najveće konkurente Rafaela Nadala i Rodžera Federera.- Kako je bilo za vas da budete neka vrsta lošeg momka koji juri Rodžera (Federera) i Rafu (Nadala) sve ove godine?, glasilo je pitanje jednog novinara koje je začudilo čak i njegovog američkog kolegu Bena Rotenberga, koji je takođe ranije umeo da „potkači“ Srbina.Ipak, Novak nije dozvolio da ga nešto tako isporovocira, na protiv.Ipak, Novak nije dozvolio da ga nešto tako isporovocira, na protiv. Ne smatram sebe za lošeg momka. Mislim, to je vaše mišljenje, odgovorio je Đoković na provokativno pitanje.Inače, Novaku će u polufinalu protivnik biti mladi Kanađanin Denis Šapovalov, koji je savladao u četvrtfinalu Karena Hačanova

.Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter