Izvor: 24sedam
13.09.2024 u 08:40
0

NOVAK OTKRIO ŠTA SE DOGODILO U NJUJORKU: OI su mi bile zvezde vodilje!

Nije bilo lako posle najvećeg uspeha u karijeri

Najbolji teniser sveta svih vremena Novak Đoković ostvario je dečački san osvajanjem zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu. U ovoj sezoni, Novak je i dalje bez trofeja sa ostalih turnira, ali onaj najvažniji je u njegovim rukama, pa i ne žali previše.

Međutim, nakon Pariza i kratkog odmora, Novak je otputovao u Njujork, gde ga je čekao poslednji grend slem u sezoni, US open, ali je eliminisan u trećem kolu.

Bolji od njega bio je Aleksej Popirin, a ovim porazom Novak je doživeo pad na ATP listi na čak četvrtu poziciju.

Ali ni to ne baca senku na ono što je učinio u avgustu u Gradu svetlosti, pa se sada u Beogradu u miru priprema za Dejvis kup. Ali ni to ne baca senku na ono što je učinio u avgustu u Gradu svetlosti, pa se sada u Beogradu u miru priprema za Dejvis kup. Dok brusi formu za nastup pred srpskim navijačima, Novak je gostovao na RTS-u i objasnio kako je za njega tekao period od Pariza do Njujorka i šta se zapravio dogodilo u Americi.

– Evo, sada u Njujork sam otišao samo zato što je grend slem. Osećao sam da to nisam ja. Osećao sam pred svaki meč veći pritisak nego na OI. Tenis je pojedinačan sport, nemamo na koga da se oslonimo. Sami smo na terenu, tu je i čar i lepota sporta, ali ako vam je loš dan i nemate rešenje, vi ste – izgubili. To je mač sa dve oštrice. OI su mi bile najveće zvezde vodilje. Tenis nije klasičan olimpijski sport poput plivanja i sličnih sportova – rekao je Đoković prilikom gostovana na RTS-u.

Meč Dejvis kupa Svetske grupe I Srbija – Grčka igraće se 14. i 15. septembra 2024. u dvorani „Aleksandar Nikolić“ u  Beogradu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter