Izvor: Novosti.rs
20.09.2020 u 10:48
0

NOVAK POLOMIO REKET, PA SE NASLUŠAO PROVOKACIJA: „Da li si skoro posetio psihologa?“

Tokom duela protiv Dominika Kepfera u Rimu, Novak Đoković je polomio teniski reket, a novinari su to jedva čekali.

SAZNAJTE JOŠ

REKTORKA BEOGRADSKOG UNIVERZITETA NAJAVILA: Od oktobra sledi OVAJ model nastave

STANOVNIŠTVO U SRBIJI SVE STARIJE, ali ima jedna OHRABRUJUĆA vest!

ISPOVEST PACIJENTA 1133: Primila sam eksperimentalnu VAKCINU i sada sve što OSEĆAM je…

Pokušali su ponovo da isprovociraju Đokovića, Pitali su ga da li ide kod psihologa? On im je gospodski odgovorio. 

– Nije ni prvi ni poslednji reket koji sam slomio u karijeri. Ne želim to, ali desi se, tako nekada iskalim bes. Ne ohrarbujem to i nije to najbolja poruka za mlađe igrače, ali svi smo ljudi. Radim i na mentalnom i emotivnom zdravlju koliko i na fizičkom, to je oduvek tako – jačanje karaktera i razumevanje samog sebe deo su mog pristupa. To sam ja, nisam savršen, ali dajem sve od sebe – rekao je Novak.

Svetski broj 1 smatra da je na Rolan Garosu glavni favorit Rafael Nadal. 

PROČITAJTE I OVO

„VIDELI SMO TELO NA ŠOFERŠAJBNI“ Potresna svedočenja očevidaca nesreće u Surčinu

VOZAČI, OPREZ: Pojačana kontrola saobraćaja od ponedeljka

ZVEZDA PONOVO SLAVILA: Lojd BRILIJAO SA 29 POENA!

– Nastavlja se borba za gren slem titule, sada imamo i novog šampiona Dominika Tima, a mislim da je dobro i za tenis da se nastavlja borba „velike trojke“, svaki naš meč je blokbaster bez obzira gde igramo. Rodžer je povređen, Rafa je glavni favorit, to svi znamo, izgubio je tamo dva meča u karijeri. Ako se spremim dobro, imam i ja šanse, oduvek sam tamo igrao dobro. Biće čudna atmosfera, a šljaka je fizički i mentalno najzahtevnija podloga – smatra Đoković.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter