Izvor: Alo.rs
06.04.2022 u 13:59
0

Novak, Rafa i ostali dobili nikad veću pretnju! MLADI ŠPANAC SPREMAN DA NAPADNE GREND SLEM TITULU

Mladi španski teniser Karlos Alkaraz ističe da je spreman da napadne grend slem titulu

– Rekao bih da jesam. Spreman sam, pun samopouzdanja, verujem u nivo svoje igru, fizičku spremu i mentalitet. Možda se to neće desiti na Rolan Garosu, ali verujem da sam spreman da osvojim grend slem titulu ove godine. I ne plašim se da to kažem. Znam da će biti fantastičnih igrača: Rafa, Medvedev, Cicipas, Zverev, Đoković… Svi oni najbolji, svi favoriti. Osećam se spremnim za titulu, ali nikada ne znaš šta može da se dogodi“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Usledilo je i pitanje novinara Marke da li se Karlos nečega plaši.

– Da, plašim se mraka, mnogih životinja. Od mnogo toga, iako ne deluje tako.

Alkaraz još nije siguran kako će časiti sebe za titulu u Majamiju.

– Videćemo. Moram da porazgovaram s ocem o tome, on se stara o svemu tome. Imam nešto na umu. Kada dođem kući, videću šta mi se dopada – zaključio je mladi teniser.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter