Izvor: Alo.rs
07.06.2020 u 20:31
0

NOVAK SE SPREMA „ADRIA TOUR“: Beograd je ovo zaslužio

Spektakl je blizu.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković odlučio je da trening za „Adria tour“ odradi na „Olimpu“. Novak je trenirao sa članovima svog tima, trener Goran Ivanišević i kondicioni trener Marko Paniki.

Prema nekim informacijama, nedostaje Marijan Vajda, trener koji od početka karijere sarađuje sa našim asom i koji je izuzetno voljen u našoj zemlji. Novaku je današnji sparing partner bio Filip Krajinović.

Svetskom broju jedan je sigurno prijala promena terena, jer se sportski centar „Olimp Zvezdara“ nalazi na jednoj od najviših tačaka Beograda, u neposrednoj blizini zvezdarske šume, u okruženju zelenila i čistog vazduha. Prostora ima za sve u ovom velikom sportskom zdanju, koji se sastoji od otvorenih i zatvorenih sportskih terena, kompleksa bazena, amfiteatra, upravne zgrade sa pratećim objektima, zelenih i drugih površina.

OVO MORATE ZNATI

BUŠILA GA MAKAZAMA! Snimanje emisije „SABOTAŽA“ na Happy TV napravilo HAOS (VIDEO)

DESET ŠOK EKSPERIMENATA Od vakcine plutonijuma do vidovitih vojnika (VIDEO)

EKSKLUZIVNI SNIMCI! KAKO JE BOSANAC NOŽEM NAPAO NJUORŠKE POLICAJCE! (VIDEO)

DIVAC I BOGDAN BOGDANOVIĆ NA DEMONSTRACIJAMA U AMERICI Veliko NE rasizmu i TRAMPU! (FOTO)

Opština Zvezdara je prethodnih meseci i godina uložila znatna sredstva za očuvanje i uređenje ovog sportskog kompleksa, te je sigurno da se zbog toga Novak odlučio na poslednje pripreme pred Adria tur upravo na ovom terenu

Danas je SC „Olimp“ jedan od najuređenijih centara sa kvalitetnim sadržajima za rekreativno bavljenje sportom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter