Izvor: ALO.SPORT
12.10.2024 u 15:15
0

NOVAK U FINALU ŠANGAJA: Pobedio je Tejlora Frica i zakazao meč sa Sinerom!

Ovaj čovek je sa druge planete

Novak Đoković se plasirao u finale Šangaja, pobedom nad Tejlorom Fricom sa 2:0 (6:4, 7:6) i zakazao duel sa Janikom Sinerom.

CRNOGORSKI VATERPOLISTA OŠTRO KAŽNJEN: Odluka nakon nasrtaja na Milojevića

Najbolji teniser svih vremena još jednom dokazao zašto dominira ovim sportom, i posle velike borbe slavio protiv Amerikanca.

Ova pobeda dobija još više na značaju, kad se zna da je Nole tokom meča imao problema sa povredom, prvo kolena, onda i sa kukom, ali nekako je smogao snage i stigao do još jednog finala u karijeri.

Samo, možemo da kažemo svaka čast majstore, i nadamo se da će stići do još jednog trofeja, ali u svakom slučaju očekuje ga meč sa prvim reketom sveta, koji ga je dobio u poslednja dva njihova meča.

Što se tiče duela sa Fricom, bio je to dosta uzbudljiv duel, u kojem se na kraju radovao Đoković.

Prvi set je relativno lako dobio Novak, kontrolisao igru, međutim, u drugom totalno drugačija slika.

Niko nije mogao da stigne do brejka, pa je odluka pala u taj brejku, i tu je Amerikanac bio na korak da meč odvede u treći set, ali Novak je nekom neverovatnon energijom uspeo da preokrene i stigne do još jednog finala u karijeri.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter