Izvor: Happy BSC Portal/Sport.alo.rs
11.11.2023 u 18:40
0

NOVAK UPITAN DA LI ĆE TRENIRATI RUNEA: Odgovor je urnebesan, pogledajte šta je rekao

Srpski teniser je dobio zanimljivo pitanje.

Srpski teniser Novak Đoković sutra počinje nastup na završnom mastersu u Torinu. Protivnici će mu biti Rune, Cicipas i Siner.

U slučaju jedne pobede, Đoković će matematički zadržati prvo mesto do kraja godine, a priliku za to će imati već u nedelju uveče protiv Holgera Runea.

Njih dvojica su nedavno igrali masters u Parizu, kada je Novak slavio posle tri seta u četvrtfinalu.

Na konferenciji za medije, Novaku je bilo upućeno zanimljivo pitanje. Danski novinar je upitao srpskog tenisera da li postoji mogućnost da jednog dana trenira Runea.

– Ne znam koliko dugo je spreman da igra da bi se to dogodilo – rekao je Đoković u šaljivom tonui potom nastavio:

– Šalim se malo, deluje mi da je ta misao za mene još uvek daleko. Igram na visokom nivou, motivisan sam i dok god je to slučaj nastaviću da se takmičim i da igram na najvećim turnirima.

ĐOKOVIĆ! Stefanu sam rekao: „Možeš da navijaš za Partizan, ali…“

Rune trenutno sarađuje sa Novakovim bivšim trenerom, Borisom Bekerom.

– Boris je sjajan trener i sjajna osoba za Holgerov tim. Tu je, sluša nas, pa moram da pazim šta pričam. Da, rekao sam da je naš stil igre dosta sličan, krećemo se dobro, branimo se, kompletan je igrač. Na terenu donosimo intenzitet i energiju i radujem se našem meču. Svaki put je bilo neizvesno, očekujem tako i sada – izjavio je Đoković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter