Izvor: ALO
31.10.2021 u 10:50
0

Novak želi da pomogne Srbiji, pa se na vreme sprema , a EVO i kako to čini!

Srpski teniser će imati mnogo posla u glavnom gradu Francuske.

Srpski teniser Novak Đoković poprilično je iznenadio kako svoje fanove, tako i ljubitelje „belog sporta“ kada se njegovo ime pojavio na spisku prijavljenih igrača za dubl u Parizu.

PROČITAJTE JOŠ:TRAGEDIJA: Mladi fudbaler izvršio samoubistvo

Nole će u tandemu sa Filipom Krajinovićem pokušati da ostvari što bolji rezultat, a možda i osvoji prvu titulu u karijeri, kada je u pitanju dubl.

Tehnički direktor turnira u „gradu svetlosti“ Gaj Forget otkrio je zašto se Novak odlučio za dupli program u Parizu.

– Novak će igrati sa svojim drugarom Filipom Krajinovićem, sa kojim je već bio partner u Dejvis kupu. Rekao je da želi da bude na raspolaganju i Srbiji, ako zatreba dubl igrač u Dejvis kupu, zato se odlučio da se u Parizu prijavi u dve konkurencije. Drago nam je da prvi igrač sveta igra dubl, to se ne dešava tako često – rekao je Forget.

Dakle, Novak želi da pomogne Srbiji, pa se na vreme sprema da to učini.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter