Izvor: B92.net
07.09.2020 u 16:38
0

NOVAKU SE NE GLEDA KROZ PRSTE: Slovenac dobio samo opomenu, a naš teniser diskvalifikaciju!

Novak Đoković je diskvalifikovan sa Ju-Es opena, a na Sinsinati Mastersu je viđen sličan potez kome se progledalo kroz prste.

OVO MORATE ZNATI

UŽIVO OBRAĆANJE IZ BRISELA: Biće komplikovano i teško, ali moramo da nastavimo sa našim planovima! (VIDEO)

JEZIVO: Iz bunara izvukli telo starije žene

VIRUSOLOG U PENZIJI BEZ DLAKE NA JEZIKU: Doktorku Anu Gligić pitali KADA će Srbiju zahvatiti DRUGI TALAS KORONA VIRUSA!

ZA SEOSKI TURIZAM POMOĆ OD 300.000 EVRA: Rok je produžen, a pogledajte kako možete da se prijavite

Naime, najbolji teniser sveta je slučajno lopticom pogodio linijskog sudiju u vrat. Sudija Soren Frimel se držao pravila i odlučio da Novaka diskvalifikuje.

Ipak, na istom mestu se desio slučaj sličan ovome, kada je slovenački teniser Aljaž Bedene u meču protiv Danila Medvedeva sa Sinsinati Mastersu lopticom pogodio kamermana.

Slovenac se baš kao i Srbin momentalno izvinio, ali je sudija morao da reaguje, s tim što je to učinio u mnogo blažoj varijanti.

Bedeneu je na kraju irečena kazna upozorenja.

– U naletu frustracija pogodio je kamermana, nije bilo snažno, ali je udario lopticu. Deluje da je kamerman dobro – govorio je sudija, pre nego što je odlučio da Slovenac dobije samo opomenu.

Svetski broj nije imao tu sreću, već je posle nekoliko minuta većanja odlučeno da bude izbačen sa Ju-Es opena.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter